33 komentářů
  1. To je krásné! Taky bych si moc přála své razítko a nejlíp mnou vyrobené, ale s úspěšností jsem na tom dost podobně jako ty :))). Krásný nápad, děkuji!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak musíme trénovat, to by bylo, aby se to nepovedlo:-) pa Olivíčku

      Vymazat
  2. Ježiši to je hezké! My s Domi děláme razítka s brambor, tvary tvoříme vykrajovátkama. Tohle je ale mnohem lepší, protože to vydrží.) To musím taky zkusit, ale docela mě, holky, odrazujete:)), když ani vám, šikovným, to moc nešlo.)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. S tvou Domi jako pomocnicí ti to určitě půjde lépe než mně ... kdyby mi moje Domi pomohla třeba by to vyšlo lépe:-)

      Vymazat
  3. Čo všetko kreatívne duše nevymyslia ! Dobrý nápad, J.

    OdpovědětVymazat
  4. Janičko báječný nápad-našemu Tadíkovi se určo bude líbit,já jsem ještě nic takového nedělala:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to s Tadíkem vyzkoušej a dej vědět, jak to dopadlo :-)

      Vymazat
  5. Tak Jani, to je super!!!!!!!Obdivuji všechny, kteří přijdou na tak krásné a přitom jednoduché věci. S těmito razítky se dá opravdu kouzlit. Eva

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Evi, taky obdivuji ty šikulky, co umí vymyslet takové jednoduché a krásné věci :) PA

      Vymazat
  6. krásné Jani, vidím že na to jdeš podobně jako já. Taky jsem si hrozně chtěla vyrobit razítko - a koupila gumu.
    Už se těším na ten tvůj kousek :-)
    měj se krásně Věrka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dnes jsem zakoupila další gumu...tak uvidím, co s ní vymyslím:-) měj se taky krásně Věru!

      Vymazat
  7. Náhodou sa ti celkom podarili, sú dokonalo handmade takže žiadny perfekcionizmus:) Akékoľvek krivky sú vítané. Mňa by ešte zaujímalo aké farby si použila. Renata

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Rendi, ty fotky jsem si zatím vypůjčila:), já razítkovala černou, ale dnes jsem viděla ve výtvarných potřebách různé barvy na razítka.

      Vymazat
  8. Už jsem si pár razítek z gumy vyrobila, ale byly to jen jednoduché tvary bez malých detailů. nejvíc se mi nakonec osvědčil na vykrajování zalamovací nožík. Už dlouho ale pokukuju po razítkovací barvě jiných odstínů než černá, fialová a červená, zatím jsem nikde nic jiného nenašla. Hezké dny .)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem dnes viděla v Berouně ve výtvarných potřebách spoustu barev na razítka, tak se zeptej u vás, určitě budou. taky přeji hezké dny )

      Vymazat
  9. Jani, výborný nápad! Razítka dělám z brambor a takové malé srdíčka jsem vyřezala z gumy, která je součástí tužky. Těším se na výsledek :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jé Moni, tak to musela být piplačka.) Já jsem spíš zvědavá, jestli se mi to vůbec povede. Musím se přiznat, že dnes jsem si razítka nějaké koupila....:) pa

      Vymazat
  10. Jani krásné! a super nápad, obdivuji, jaké máš profi nástroje;-)

    OdpovědětVymazat
  11. Šikulka, i se srdíčkem, tleskám!!

    OdpovědětVymazat
  12. Je to nádhera, těším se na ta tvoje, Jani. Mimochodem, ty si měla prostě černé pondělí, viď....:o) No co, nemůže být všechno růžové :o)
    Hezký večer, pa Helena

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Heli, přesně jsi to trefila - černé pondělí. Fakt se mi nic nedařilo a ani nálada moc nebyla, ale dnes už dobrý:-) pa a přeji krásné dny :)

      Vymazat
  13. Jani to je moc prima nápad, taky už si dlouho číkám, že bych to zkusila...jen se musím poohlédnou po tom správném materiálu nářadí :-), zatím jsme taky jen u brambor:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bramborou nic nezkazíš Luci, aspoň si to na ní natrénuješ ... já to možná taky nejdřív zkusím :-)

      Vymazat
  14. Dobrý den, trvalo mi to dlouho,ale našla jsem to http://blogdelanine.blogspot.cz/2007/11/hand-carved-stamps-tutorial-part-2.html#links, jsou stránky jedné výtvarnice , od roku 2005_6, ale mě se její věci líbí až od roku 2007, vyzrála a v roce 2007 ve třech částech ukázala, jak dělat z gumy krásná razítka, neumím sem vkládat odkaz, tak si to musíte zkopírovat do vyhledávače jako z textu...sorry. Jinak její stránky stojí za prohlédnutí, maluje pěkné obrázky, kamínky,maluje vzory na látky,taky je tam někde odkaz, mám jí uloženou v oblíbených...a když je mi smutno, líbí se mi i krajina,Chile, Mexiko, jezdí po celé Americe dělat workshopy a její muž jí staví už asi třetí dům v nádherné krajině...kaktusy,stromy, pro mě neznámé ohromné listy, co na ně suché maluje...a končím....hezkou inspiraci i práci....Milada Milky

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milado, moc děkuji za úžasný tip na blog:) už jsem se zběžně dívala a moc se mi líbí, vypadá skvěle a plný inspirace! Tak já to jdu pořádně projet a ještě jednou děkuji a přeji krásné dny! Jana

      Vymazat
  15. Jé, Jani, to je super !! Já taky potřebuji a stále nad vlastním razítkem špekuluji:-) Tak zkoušej a tvoř ať se mám pak kde inspirovat !! Nebo ještě lépe kde si vlastní objednat ;-)
    Krásný tvořivý víkend

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No já už jsem si nějaké koupila...ale na ty vlastní taky dojde, pak dám vědět.taky přeji moc krásný víkend Anýzovko!... u vás už je asi léto, že:-)

      Vymazat
  16. To je moc hezké. Jdu si dál listovat tímto pěkným blogem. Díky.

    OdpovědětVymazat