16 komentářů
  1. Jani, tak ať dobře vybereš, je to přeci jen investice :-)
    My máme kombinaci tmavého dřeva a kovu.
    Jen né točité, asi by se nám z těch výšek zatočila hlava ;-)
    Dělala nám ho také česká firma a byli jsme moc spokojení, jak s montáží, tak nyní :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Ilči, je fakt, že točité schodiště měli naši známí, a když jsme k nim šli, tak jsme měli všichni závratě...bylo to 6 pater:-)) měj se pěkně a děkuji:)

      Vymazat
  2. To schodiště Ti opravdu závidím, je úžasné! Já to musím ještě "chvíli" vydržet v bytě .), ale jednou se vážně vyřádím! Hezký den, Jani! :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě se dočkáš ...a řádění si pak užiješ ty i tvůj drahý :-) měj se krásně Olivko:-)

      Vymazat
  3. Do podkroví, historický dům, proutěná deko ... já bych vybrala kované na zakázku od českého kováře ve stylu starých provensálských usedlostí ;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kované je také krásné, mám moc ráda kovářské řemeslo, není to špatný nápad :-) měj se krásně Anýzovko!

      Vymazat
  4. Janičko, držím palce ať dobře vybereš ..... nerez zábradlí se mi moc líbí, je neutrální a hodí se ke všemu ..... to skleněné schodiště mě vyděsilo, trpím závratí a mám strach z výšek, takže nic pro mě .... já trpím už na první příčce žebříku ..... Marki

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Marki, tak to jsi na tom jako naše Domča... prosklené schodiště opravdu ne!:-)) A děkuji :-)

      Vymazat
  5. Jani,zábradlí jsou krásná,ale vůbec nezávidím ten výběr. Sama bych byla nerozhodná:-))...ale ty vybereš určitě dobře.
    Už máš hotovou dekoraci na oslavu? Moc hezký nápad. Eva

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Evi, díky. Dekoraci zatím nemám, musím nejdřív pro tu barvu...asi až v pátek, jestli to stihnu. Ale nápad to hezký je a určitě vyzkouším. Měj se prima:)

      Vymazat
  6. Jani, mně se vaše betonové schodiště moc líbí. Takové bych taky chtěla. Co vyřešit zábradlí tlustým lanem, které bude přichyceno nějakou kovářskou nebo dřevěnou ozdobou...? Měj se fajn a dobře se rozhodni. Monika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moni díky za naše schody:-) A nápad s lanem není vůbec špatný, vymyslet to uchycení a bylo by hotovo:-)) Promyslím ....Měj se taky krásně:-)

      Vymazat
  7. Jani, ak máš interiér zariadený v modernom štýle volila by som chróm a sklo. K vidieckemu štýlu sa mi skôr hodí drevo a kov. Určite sa rozhodneš správne a vaše betónové schodisko je veľmi pekné.
    Jana

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jani, děkuji ....máme styl kombinaci starého a nového, takže můžeme mít obojí. Měj se moc krásně:-)

      Vymazat
  8. Nejvíce se mi asi líbí to točité dřevěné schodiště na prostředních obrázcích. Mám rád světlé dřevo, které zesvětluje celý interiér.

    OdpovědětVymazat
  9. Ta kombinace skla a nerezu vypadá naprosto skvěle. Něco takového bych hrozně chtěla i k nám domů. My máme momentálně dřevěné schodiště a kovové zábradlí. Chystáme se to ovšem brzy měnit, takže si zkusím prosadit právě kombinaci skla a kovu. Snad to projde. :)

    OdpovědětVymazat