20 komentářů
  1. Jani, dobrý :) Originalitou to jenom hýří, ale pro mně už je to moc... Špalky jsou fajn a věřím, že tam musí být dobrá atmosféra se skvělou muzikou. Prostě underground. Skvělý příspěvek.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Atmosféra tam bude dobrá a muzika prý taky ... no ale je to trochu příliš velký "hardcore" :-) Měj se prima Moni a děkuji za názor :-))

      Vymazat
  2. Jani,
    téda kam ty se při práci až nedostaneš ;-)
    Hlavně jestli se pracovní záležitosti vydařili.
    Abych pravdu řekla, je to opravdu svérázný podnik!
    Já bych si tam připadala s prominutím jako ve chlévě / nic proti zemědělcům a bio farmám / , ale tohle je na mě opravdu moc surové prostředí na šálek kávy !
    Krásný den v příjemnějším prostředí!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Máš pravdu Ilči, je to tam svérázné a s tím chlívem to tak trochu je, ty prasátka jsou toho důkazem...ale nesmrdělo to tam. Prý chodí jako kočky do svého záchodu a jsou čistotná:) Ale byla to zajímavá zkušenost i pracovně :-) Měj se prima

      Vymazat
  3. Jsem moc ráda, že jsem tohle místo prostřednictvím tebe mohla poznat, ale na kávu prosím někam do něčeho v provence stylu :)))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Oliví, jsem ráda, že jsem tě tam mohla vzít aspoň virtuálně, příště tě vemu na kafe do provence kavárničky ... :-))

      Vymazat
  4. Ahoj Jani,
    já myslím, že na velké pařby a živé koncerty jako dělané a originální:-). Když jsem v Praze chodila do školy, pařili jsme v podobných a na kafíčko chodili do kaváren s vintage kousky z bazaru, jak ráda vzpomínám, aach. Děkujem za reportáž:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Šári, přesně na pařby a živé koncerty a aspoň se nikdo nebojí, že tam něco zničí...tam už není co. Já jsem si tam sice kafíčko dala a musím říct, že bylo dobré - nějaké bio:) Takže příště vás vemu do půvabné kavárníčky :)

      Vymazat
  5. "Všechno zkus a dobrého se drž" (tuším, že Akvinský...), takže na kávu (no možná spíš pivo) ano, ale asi jen jednou... jinak sdílím pocity s Olivkou !
    Pojmenovat prasátko Tlačenka je docela morbidní ;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, asi tak, jednou a dost. Ale zase se říká nikdy neříkej nikdy...Jinak prasátko se tak prý bohužel jmenuje přesně pro ten účel svého jména. Za to majitele všichni nenávidí (on se hájí,že by to stejně neudělal) a prasátka mu chtějí odnést do bezpečí. Byla tam nakonec docela legrace :)

      Vymazat
  6. Jani,zajímavé prostředí,ale nevím,jak bych se tam cítila.......prasátka zrovna nemusím:-))) Eva

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No já myslím Evi, že by ses tam dobře necítila, já taky ne, je to pro otrlé. Tam spolu na kafíčko určitě nepůjdeme :-)

      Vymazat
  7. No stylové to je, na koncert asi super a kávu bych si dala asi jinde, to víš, starší ročník :o)
    Děkuji za osvětu a přeji hezký večer, Jani!
    Helena

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Heli, máš ve všem pravdu, ale i mladší ročníky jdou na kafe jinam ...přeji hezký den :-)

      Vymazat
  8. ... já se snažím ve všem vidět pozitivum. Zde mi to moc nejde, nevím proč. Nejpozitivnější je z toho Tlačenka a ta tříkolka, kterou měl i můj brácha :-) Při pohledu na ní jsem se na chvíli příjemně zasnila... Věrka

    OdpovědětVymazat
  9. P.S. Máš moc krásný blog. Věrka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Věrko díky moc a také za návštěvu :-) Ten klub opravdu nepůsobí příliš pozitivně, a to asi byl i účel majitele - provokovat, být originální a hlavně ne uhlazený. Na kafe bych tam opravdu už znovu nešla...

      Vymazat
  10. ahoj prosím Tě , nejsem až tak Pražanda, ale rásda bych se tam koukla s mým kamarádem (taky umělcem), jež má rád taková prostředí:) Prosím tě kde to je ? Lena

    OdpovědětVymazat